Bezorging & retourbeleid

Wij streven er naar om onze producen binnen 24 uur te versturen. De producten op de website zijn op voorraad waardoor we deze snel kunnen verzenden. Jouw pakket wordt verzonden via PostNL en verzending binnen Nederland is gratis. Binnen 24 uur na het bestellen ontvang je een Track and trace code zodat je jouw bestelling kan volgen.

Retouren
U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na de besteldatum te retouren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Retouradres:
Forfit Supplies
Veenhuizerweg 7
7983KV Wapse

Voorwaarden
Onze producten kunnen alleen worden geretourneerd of geruild als ze niet zijn gebruikt en de bestelling compleet wordt teruggestuurd inclusief de bijhorende accessoires. De producten moeten in de originele verpakking worden geretourneerd.
Ook de verzenddoos moet in goede staat zijn voor terugbetaling van het volledige aankoopbedrag.

Garantie
Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarom geven wij 1 jaar garantie. Mocht er een defect zijn aan uw product na het ontvangen van dut product kunt u aanspraak maken op uw garantie. Hiervoor geldt ook dat u uw bestelling tot 14 dagen na besteldatum kan retouren.